Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przecier różany [PRZEPIS]

[email protected]
Jak zrobić przecier różany [PRZEPIS]
Jak zrobić przecier różany [PRZEPIS] sxc.hu
Jak zrobić przecier różany? [PRZEPIS] Składniki: owoce róży

Przecier różany [PRZEPIS]

Starannie wydrelowane owoce (plus ewentualnie cukier) rozgotować z małą ilością wody.

Zmiksować, przetrzeć przez sito. Doprowadzić przecier do wrzenia.

Gorący nałożyć do słoików. Pasteryzować 15-20 minut.

Przecier można dodawać do różnego rodzaju marmolad owocowych.


Czekamy też na Wasze przepisy! Opisy wysyłajcie na [email protected] Najciekawsze opublikujemy!

Nie tylko przecier różany. Zobacz inne przepisy

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Dni Lawinowo-Skiturowe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto