Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Zupa z alpejskich gór

Juliusz Podolski
Składniki: tarty parmezan, jajka, bulion wołowo-drobiowy Przygotowanie: Z parmezanu i jajek robimy ciasto, jak na lane kluski i następnie wlewamy do podgrzanego bulionu, roztrzepując energicznie rózgą, tak, aby ...

Składniki:
tarty parmezan, jajka, bulion wołowo-drobiowy

Przygotowanie:
Z parmezanu i jajek robimy ciasto, jak na lane kluski i następnie wlewamy do podgrzanego bulionu, roztrzepując energicznie rózgą, tak, aby uzyskać zawiesistą konsystencję, składającą się z kluseczek cienkich jak niteczki.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Surówka z rzodkiewki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto