MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso pokrój na cztery lub sześć kotletów.
fot. Anna Daniluk

Delikatna karkówka po cygańsku to strzał w dziesiątkę. Oto przepis na mięso, które rozpada się pod widelcem. Robię ją nie tylko na grillu

Karkówka po cygańsku. Etap 1

Mięso pokrój na cztery lub sześć kotletów.

Zobacz również

Kobieta musiała uciekać przed niedźwiedziem. To już nie są przelewki [WIDEO]

Kobieta musiała uciekać przed niedźwiedziem. To już nie są przelewki [WIDEO]

Doskonałe knedle z truskawkami. Tradycyjny przepis z lat 70.

Doskonałe knedle z truskawkami. Tradycyjny przepis z lat 70.

Polecamy

Jastrzębianin na OLX chciał sprzedać bufor ciepła. Prawie stracił pieniądze...

Jastrzębianin na OLX chciał sprzedać bufor ciepła. Prawie stracił pieniądze...

Mieszkańcy Czerwionki w najbliższym czasie nie skorzystają z tężni w Parku Furgoła

Mieszkańcy Czerwionki w najbliższym czasie nie skorzystają z tężni w Parku Furgoła

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”