MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Julia Child (1912-2004) to znana amerykańska szefowa kuchni,...
fot. Wikipedia, domena publiczna

Kulinarne rewolucjonistki. Poznaj 5 niezwykłych kobiet, które zmieniły oblicze gastronomii

Julia Child (1912-2004) to znana amerykańska szefowa kuchni, ikona telewizji i pisarka, która spopularyzowała w USA francuską kuchnię. Jej książki m.in. Mastering the Art of French Cooking z 1961 są do dziś bestselerami i pozycją obowiązkową w biblioteczce każdego kucharza. Zasłynęła także dzięki prowadzonym przez nią programom kulinarnym, przede wszystkim The French Chef

Zobacz również

Miniprzedsiębiorstwo STRIVE z Włocławka Laureatem Grand Prix Ogólnopolskiego Konkursu
Materiał informacyjny

Miniprzedsiębiorstwo STRIVE z Włocławka Laureatem Grand Prix Ogólnopolskiego Konkursu

Dzień, w którym Lewandowski stał się wielki. Przypominamy jego cztery gole z Realem

Dzień, w którym Lewandowski stał się wielki. Przypominamy jego cztery gole z Realem

Polecamy

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Nastolatki wypłynęły na deskach SUP, potrzebowały pomocy

Nastolatki wypłynęły na deskach SUP, potrzebowały pomocy

Sałatka z paluszkami krabowymi. Lekka i wyrazista, idealna na imprezę

Sałatka z paluszkami krabowymi. Lekka i wyrazista, idealna na imprezę