Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Odkryj menu nie z tej ziemi podczas Dining Weeka!

mat. prasowe
Ravioli sepia z krupniokiem i nitkami chilli, sformato z włoskimi, dojrzewającymi serami, pastą truflową, marynowanymi grzybami shimeji, a może comber jagnięcy z selerowym puree? Jesteście ciekawi, jak smakują takie niecodzienne połączenia? Jeśli tak, koniecznie wybierzcie się na Dining Week, który wystartował 6 lipca. Najzdolniejsi Szefowie Kuchni specjalnie na Festiwal przygotowali unikalne dania #SpozaKarty oraz w prezencie dla każdego Gościa niespodziankę smakową amuse-bouche, której nie znajdziemy w regularnej karcie! Menu nie z tej ziemi można rezerwować na www.DiningWeek.pl!

Wiosenna edycja Dining Weeka potrwa od 6 do 31 lipca. Najzdolniejsi Szefowie Kuchni z wiodących restauracji w kraju zaserwują Gościom 3 i 5-daniowe doświadczenia wzbogacone o amuse-bouche i festiwalowy cocktail Martini Fiero & Kinley Tonic Water w okazyjnej cenie (do -50%). Kto ma ochotę wybrać się w kosmiczną podróż po smakach nie z tej ziemi? Zapnijcie pasy i sprawdźcie, co proponują topowe restauracje! To więcej niż pewne, że ich menu wyrwie Was z krzeseł!

#ORSO (Knurów)

Śląskie ORSO wszystkich miłośników nietuzinkowych smaków zaprasza ravioli sepia z krupniokiem, chutneyem z ananasa i jabłka, nitkami chilli oraz oliwą lubczykową. Pycha!

#U Kelnerów (Zabrze)

Miłośnicy sufletów łączcie się! U Kelnerów czeka na Was sformato z włoskimi, dojrzewającymi serami, pastą truflową, marynowanymi grzybami shimeji oraz emulsją z żółtka! Prawdziwa uczta dla podniebienia!

Podczas Dining Weeka na Śląsku warto również zajrzeć do restauracji Stadionova Restaurant & Cocktailbar (Tychy) i spróbować comber jagnięcy z selerowym puree, młodą marchwią, groszkiem cukrowym i sosem demi glace! Zdecydowanie polecamy ten przystanek na kulinarnej mapie Śląska

Festiwalowe rezerwacje trwają na stronie www.DiningWeek.pl. Warto się jednak spieszyć, liczba najlepszych stolików jest ograniczona. Festiwal potrwa od 6 do 31 lipca w 7 regionach Polski: Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu, Silesii, Szczecinie i Trójmieście. Najlepsi Szefowie Kuchni z ponad 100 najsłynniejszych restauracji przygotowali dla festiwalowych Gości popisowe, autorskie menu spoza karty oraz niespodzianki smakowe, dzieląc się swoją filozofią kuchni. W festiwalowej cenie 99 zł i 149 zł dostępne będą 3 i 5-daniowe doświadczenia wzbogacone o amuse-bouche. Tradycyjnie wszyscy Goście otrzymają w prezencie festiwalowy cocktail Martini Fiero & Kinley Tonic Water.

Rezerwacje trwają na www.DiningWeek.pl. Warto już dziś dokonać wcześniejszej rezerwacji, by mieć pewność dostępu do najlepszych stolików i najbardziej pożądanych restauracji w festiwalowych miastach.

Rezerwacje: www.DiningWeek.pl

Termin Festiwalu: 6-31 lipca

Kontakt dla mediów: [email protected]

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto