Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

Zobacz Wiedźmina w bajkach dla dzieci, nawet jeśli się go tam nie spodziewałeś

NOWE
Zobacz Wiedźmina w bajkach dla dzieci, nawet jeśli się go tam nie spodziewałeś

Niezawodne ciasto ucierane z wiśniami. Zrobisz je raz-dwa!

Niezawodne ciasto ucierane z wiśniami. Zrobisz je raz-dwa!

Polecamy

Wiemy, ile aptek zgłosiło się do pilotażu pigułki „dzień po”. Wątpliwości przybywa

Wiemy, ile aptek zgłosiło się do pilotażu pigułki „dzień po”. Wątpliwości przybywa

Wypożyczył samochód i nie chciał oddać. Policjanci z Żor odzyskali auto za 250 tys zł

Wypożyczył samochód i nie chciał oddać. Policjanci z Żor odzyskali auto za 250 tys zł

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie