Radosław Liburski, właściciel restauracji "Pieprz i Sól" w Katowicach mówi czego możemy spodziewać się po wielkanocnym cateringu.
- Oprócz tradycyjnych potraw można zamówić pełny zestaw dekoracji obrusy a nawet porcelanową zastawę - wylicza.
Co ciekawe okazuje się, że śniadanie z restauracji to nie tylko oszczędność czasu i wygoda, ale jak na świąteczne warunki, również stosunkowo tania przyjemność.
- Solidny posiłek dla jednej osoby mieści się w granicach 35-80 zł. To oznacza, że za 200 zł można wykarmić nawet pięcioosobową rodzinę. W menu oczywiście jajka faszerowane, barszcz biały z jajkiem i kiełbasą, sałatka warzywna, deska mięs oraz ciasto - wylicza Radosław Liburski.
Wielkanocne smakołyki kurier dostarczy ci do domu [CENNIK]
*Katastrofa busa na S69 w Przybędzy - fakty, opinie WIDEO i ZDJĘCIA
*Sprawa Madzi z Sosnowca - ustalenia prokuratorów, zeznania rodziców
Krzysztof Bosak i Anna Bryłka przyjechali do Leszna
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?