Rewolucja nie obyła się bez spięć i ostrych słów.
- Właściciel powinien otworzyć dom strachów, bo to czym chce karmić klientów, po prostu straszy - oceniła już na początku Magda Gessler.
Zajazd Rudzki Stanisława Połoszczańskiego zamienił się w Bufet Rulandia. Rewolucję wszyscy uznali za udaną, a na koniec programu właściciel lokalu ocenił:
- Pani Magda Gessler jest dla mnie profesorem gastronomii. Nie posłuchać jej to grzech.
Wnętrze zajazdu nabrało więcej kolorów, a wystrój nawiązuje do stylu vintage. Magda Gessler do menu wprowadziła m.in.: roladę z kaczki z wątróbką, grzybami i bułką, roladę wieprzową z cebulką, jajkiem i kminkiem, kotlet mielony z cebulą i zupę ogórkową.
Agnieszka GałczyńskaJak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?