Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Magda Gessler i jej rewolucja w Rudzie Śląskiej [wideo]

Redakcja
arch.mm.
27 marca telewizja TVN wyemitowała kolejny odcinek "Kuchennych rewolucji", w których Magda Gessler zmienia Zajazd Rudzki.

Rewolucja nie obyła się bez spięć i ostrych słów.

- Właściciel powinien otworzyć dom strachów, bo to czym chce karmić klientów, po prostu straszy - oceniła już na początku Magda Gessler.

Zajazd Rudzki Stanisława Połoszczańskiego zamienił się w Bufet Rulandia. Rewolucję wszyscy uznali za udaną, a na koniec programu właściciel lokalu ocenił:

- Pani Magda Gessler jest dla mnie profesorem gastronomii. Nie posłuchać jej to grzech.

Wnętrze zajazdu nabrało więcej kolorów, a wystrój nawiązuje do stylu vintage. Magda Gessler do menu wprowadziła m.in.: roladę z kaczki z wątróbką, grzybami i bułką, roladę wieprzową z cebulką, jajkiem i kminkiem, kotlet mielony z cebulą i zupę ogórkową.

Agnieszka Gałczyńska
od 7 lat
Wideo

Jak czytać kolory szlaków turystycznych?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto